Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fa építmények

Baborca Rönkbútor - „ A természet arca” 
Cégünk kiváló minőségű rönkbútorok előálításával és forgalmazásával foglakozik. Személyreszabott árakkal és lehetőségekkel várjuk régi és új vásárlóinkat

B023 - Fedett kerti hintaágy 
Cégünk nagyobb kivitelű kerti hintája, amely kellemes pihenést nyújt egy kellemes délutánon az egész családnak. Fedett tetjének köszönhetően ellen áll az időjárás viszontagságainak is.

B004 - Gyerek kerti pad
Sokkal szívesebben telepednek le az ebédhez vagy uzsonnához a lurkók egy ilyen kis kerti gyerek padhoz, mint h be kelljen menni a házba. Ugyanakkor nem kell sokat foglalkozni a takarítással sem és ha valami kiborul akkor sincs nagy baj. 

B014 - Gyerek játszó vár
Hasonlóan a B011-es termékünkhöz ez is könnyed szórakozást nyújt a gyerekeknek. Minőségi anyagokból, minőségi termék h a gyerkek mindig biztonságban legyenek. 

B021 - Fedett kerti hintaágy
2 felnőtt vagy 3 gyerek számára kényelmes pihenést biztósító kertihinta. Kisebb mint a B023as termékünk, de még így is, méreteinek és massziv szerkezetének köszönhetőn biztonságosan mégis könnyen elhelyezhető bárhol a kertben.

B018 - Fedett kerti asztal
B017es termékünknél kisebb alapterületű és hegyesebb tetejű kerti asztal, így akár kisebb helyen is könnyen elhelyzehető. Kiváló minőségű festésének köszönhetően színe nem fakul ki az első nyár alatt.

B011 - Gyerek játszó vár 
Gyerekjátszóvár hintával és létrával, ami tuti siker a gyerekek számára. A vár alatt egy homokozó került kialakításra ezzel nyújtva kreatív szórakozást az ifjoncoknak. 

B017 - Fedett kerti asztal
Kisebb vagy nagyobb társaságnak is megfelelő pihenőhelyet biztosít kerti asztalunk. Nagy féretű nádteteje megvéd mindenkit az erő napsugárzástól és néhány puha párnával felszerelve, akár egész nap kénylemes pihenőhelyet nyújt mindenki számára.

B002 - Sörpad - kerti pad
Csak egy kis sörözés a haverokkal, nincs is alkalmasabb kerti asztal ehhez. Egy kerti főzés minden fázisa könnyen lebonyolíthat, kerti padunk bírja a strapát bármiről is legyen szó.

B012 - Gyerek játszó vár 
Nincs annál kellemesebb egy szülő számára minkor gyerekzajtól és kacagástól zeng az udvar. Gyerekjátszóvárunk garantált szórakozás a gyermekek számára. 

B007 - Piramis mérleghinta
Ki nem gondol kellemes egy kis libikókázásra?! Miért ne vinné haza gyeremekének az óvodából vagy a helyi parkból már jól ismert játékot?! Mérleghintánk nagy ülőfelülettel és biztonságos fogófelülettel nme veszélyeztetni gyermeke biztonságát.

Rönkbútor Blog - Hogyan válasszunk rönkbútor készítőt
Mielőtt vásárlásba kezd az ember, nem árt szétnézni a lehetőségek és a kínálat között, hogy a családjának legmegfelelőbb és legalkamasabb darabot tudhassa a magáénak. RönbútorBlogunk ehhez kínál segítséget. 

B017 - Fedett kerti asztal webáruházas ajánlat
B018-as termékünk nagytestvére, ahol egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér. Kérésére egyéni igényeit is teljesítjük.

B021 - Fedett kerti hintaágy webáruházas ajánlat
Két vagy három fő részére kényelmes pihenőhelyet nyújt kerti hintaágyunk. Nádtetejének köszönhetően egy zápor sem zavarhatja meg a kikapcsolódást a kertben.

B023 - Fedett kerti hintaágy webáruházas ajánlat
Hintaágy kompromisszumok nélkül, méretének és kiváló minőségének köszönhetően kertje igazi dísze lehet. 

B014 - Gyerek játszó vár webáruházas ajánlat
Mondani sem kell, hogy a gyerekek mennyire szeretik az ilyen játszóvárakat. Aktuális ajánlatainkat tekintse meg webáruházunkban.

B011 - Gyerek játszó vár webáruházas ajánlat
Leginkább a biztonságot szem előtt tartva alkottuk meg ezt a játék várat, hogy a gyerekeket a legnagyobb biztonságban tudhassa amikor játszanak. Kerekített sarkok és dupla lazúr réteg. 

B012 - Gyerek játszó vár webáruházas ajánlat
Játszóvár extra felszereltséggel ami a maximalizmus jegyében készült. A gyerekek az első pillantáskor beleszeretnek. 

B004 - Gyerek kerti pad webáruházas ajánlat
Mert kell egy hely ahol el lehet fogyasztani az uzsonnát. Gyerek padunk készítésekor a legfiatalabbak igényeit vettük leginkább figyelembe.

B007 - Piramis mérleghinta webáruházas ajánlat
A legegyszerűbb mégis leginkább kedvelt kerti játékszer. Minden gyereksarok szinte kötelező darabja. Legfrissebb árlistánkért érdeklődjön honlapunkon.

B002 - Sörpad - kerti pad webáruházas ajánlat
Sörözni nem csak a Tv előtt lehet, ha össze jön egy társaság akkor itt biztos mindenki el fog férni, méreteinek és masszívságának köszönhetően még azt is kibírja ha  túl jól sikerülne kerti parti. 

Baborca rönkbútor rönkbútorok kertibútor kertibútorok rönk bútor bútorok kerti bútor bútorok fa gyerek játszó vár hinta asztal RönkbútorBlog

baborca-ronkbutor-webaruhaz-3d.gif  csinitaskak-webaruhaz-1000x400-3d.gif  napkollektorbazis-webaruhaz-400x160-3d.gif  xlfelett-webaruhaz-400x160-3d.gif